VOORSTELLEN

Fun4Kidzz wordt begeleid door een vijftal professionals: een buurtsportcoach, een kinderfysiotherapeut, een diëtist, een orthopedagoog en de projectleider. Hieronder stellen zij zich aan je voor.

Mennold Philipa, sportbuurtwerker/ projectleider

Mennold coördineert het hele project. Voor alle vragen is hij het aanspreekpunt.
Hij komt uit Curaçao en daar aten ze veel rijst, vis en stoofpotten. Olijven vindt hij niet zo lekker.
Mennold is een fanatiek tennisser. Mennold is ontzettend enthousiast en positief. Door al het tennissen en zwemmen heeft hij brede schouders gekregen.
Mennold werkt bij Solidez

 

Berry Hellegering, buurtsportcoach

Berry is gek op sport en bewegen. Elke week gaat hij samen met de deelnemers bewegen tijdens de MOVE bijeenkomsten. Samen gaan ze ontdekken waar de deelnemers goed in zijn en welke sport ze leuk vinden.
Naast sporten en bewegen is Berry gek op bloemkool, met gekookte aardappels, maar spruitjes eet hij liever niet!
Als Berry zelf sport, dan voetbalt hij het liefst. Hij is het meest trots op zijn sterke kuiten die hij heeft gekregen van al dat sporten.
Berry werkt bij Sportservice Wageningen

 

Yvonne Plantinga, kinderfysiotherapeut

Berry wordt tijdens MOVE ondersteunt door Yvonne. Yvonne onderzoekt tijdens het project Fun4Kidzz wat je makkelijke en moeilijk vindt met bewegen, Ze test ook je spierkracht en je conditie. Yvonne vindt het niet zo moeilijk om gezond te eten, ze lust bijna alles! Maar helaas ook alle minder gezonde dingen. Het liefst eet ze kleine hapjes van verschillende producten.
Yvonne is graag buiten, lekker wandelen, fietsen, skeeleren en skiën. Ze is heel creatief en kan goed oplossingen bedenken.
Yvonne werkt bij Kinderfysiotherapiepraktijk Wageningen en Opheusden.

 

 Kim van Londen, diëtist

Kim weet alles over gezond en lekker eten. Tijdens de FOOD afspraken zal zij de deelnemers meer leren over voeding. Wist je dat een in een glas ranja wel 5 suikerklontjes zitten?
Kim is dol op Thaise curry, maar met vis maak je haar minder blij.
Kim kun je tijdens het sporten vinden in de fitnesszaal of ze vindt het heerlijk om te snowboarden. Kim is erg blij met haar mooie ogen.
Kim werkt bij Diëtistenpraktijk Di-eetgezond.

 

 Jose van Oene, orthopedagoog

José helpt kinderen bij het versterken van hun zelfvertrouwen. Wat moet je doen bij moeilijke momenten en hoe geef je elkaar complimenten?
Daarnaast verzorgt Jose ook MIND bijeenkomsten voor ouders om hen te helpen bij het ondersteunen van hun kind.
Jose eet het liefst altijd warm eten. Maar dan geen biefstuk, want dat vindt ze niet lekker net als komijnekaas.
Bewegen doet Jose vooral lekker in de buitenlucht, maar soms gaat ze ook naar de sportschool. Jose is blij met haar mooie lach en altijd nieuwsgierig naar andere mensen.
Jose werkt bij Pedagogenpraktijk van Oene en Postma.